Share
[ lucky bee restaurant ]

[ lucky bee restaurant ]

This project involved the full gut renovation of an existing restaurant with new design, lighting, and custom millwork. A collaboration with the chef, Matty Bennett, and the creative director, Rupert Noffs, this project based the layout of the space with a custom millwork surround at the raw bar / meeting area allowing a more festive feel in the space while still getting almost 50 seats in a small restaurant.

With vibrant colors, lots of custom recesses for installations and a custom raw OSB cocktail bar, this restaurant provides a vibrant culinary addition to the UES landscape.

Info

    Client / Graphic Design: Lucky Bee
    Architect / Design: sun|tect: architecture
    - preliminary design: Chen + Williams
    Photography credits
    - Nightlife: Filip Wolak
    - Daytime: eater.com

    Completion: December 2016